nJocuri

Bine ati venit pe forumul nJocuri!

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

nJocuri

Bine ati venit pe forumul nJocuri!

nJocuri

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
nJocuri

2 participan?i

  Wrestling

  Calibra92
  Calibra92
  Membru
  Membru

  masculin
  Numarul mesajelor : 166
  Varsta : 29
  Localizare : Google Earth
  Joburi/Distractii : *Error* - Prea multe!
  Referrals : 0
  Respectarea regulilor. : Wrestling Ogdyj610
  Nick anterior : ---
  Data de inscriere : 16/06/2009

  default Wrestling

  Mesaj Scris de Calibra92 Joi Iun 18, 2009 3:58 pm

  Din ce am vazut, wrestlingul devine din ce in ce mai indragit si in Romania. Embarassed

  Wrestling Lg_wwe_logo732114

  Am deschis acest topic doar pentru a discuta despre acest sport. Pe cine indragim, cine ar trebui sa castige, cine nu are ce cauta in wrestling, pe cine displacem din wrestling si, bineinteles, vom vorbi despre evenimentele WWE ce vor urma. Very Happy


  group Wrestlinggroup

  Wrestlingul este un sport spectacol de origine americană, cunoscut în Statele Unite sub numele de pro wrestling (prescurtare pentru professional wrestling).
  În România, în anii '90 pentru definirea wrestlingului era folosit și termenul de catch (provenit de la expresia "catch as can", care denumește forma inițială de luptă din care se trage wrestlingul modern).
  Wrestlingul este o disciplină înrudită cu sporturile de contact. Dacă în luptele greco-romane și în luptele libere, protagoniștii sunt doi sportivi amatori a căror scop este acela de a prevala și a-și învinge adversarul, în wrestling sunt implicați doi sau mai mulți atleți a căror principală preocupare e aceea de a crea spectacol și de a menține interesul publicului la cote ridcate prin practicarea unei game vaste de tehnici și manevre spectaculoase. Această disciplină este foarte populară în Statele Unite și Marea Britanie precum și în alte țări din întreaga lume și cunoaște diferite stiluri : Japonia (Puroresu), Mexic (Lucha Libre), Canada, Germania sau Italia.
  În prezent, în România transmisiunile de wrestling pot fi urmărite pe posturile Sport.ro, Eurosport și Eurosport 2.


  group Wrestlingul - Realitate sau ficțiune ?group

  În ziua de azi, se poate spune că wrestlingul este "simulat", în sensul că rezultatul meciului este prestabilit și efectul manevrelor efectuate este exagerat pentru a spori spectaculozitatea.Dar, unele meciuri de wrestling nu sunt simulate, ele având un rol important în cadrul companiei respective.Acestea nu sunt deloc simulate, ele fiind cele mai importante într-un PPV sau meciuri pentru un titlu.Totuși este important de făcut precizarea că deși meciurile nu se constituie într-o competiție în sensul tradițional al cuvântului, tehnicile și manevrele executate în ring pot fi dureroase iar executarea lor implică multe riscuri dacă nu sunt efectuate corect. Nu trebuie în nici un caz subestimat aspectul sportiv al wrestlingului și condiția fizică a participanților, care sunt capabili să facă adevărate demonstrații de forță și măiestrie sportivă pe parcursul unui meci.
  Concluzionând, într-un meci de wrestling doar rezultatul final și anumite momente de vârf ale meciului sunt predeterminate și repetate de wrestleri pe parcursul antrenamentelor, restul partidei fiind improvizate. Pe parcursul meciului, wrestlerii implicați în acțiunea din ring comunică folosind gesturi sau termeni specifici pentru a informa adversarul în legătură cu manevrele care urmează să le execute. Și arbitrul are rolul său, semnalând uneori momentele în care trebuie să aibă loc evenimentele prestabilite sau care implică un grad de risc ridicat.

  Wrestling WWE%20superstar
  Nameless
  Nameless
  Administrator
  Administrator

  masculin
  Numarul mesajelor : 694
  Varsta : 26
  Referrals : 0
  Respectarea regulilor. : Wrestling Ogdyj610
  Data de inscriere : 10/08/2008

  default Re: Wrestling

  Mesaj Scris de Nameless Lun Iun 22, 2009 10:28 pm

  cand mai faci topicuri sa scri si sursa

   Data/ora curentă este: Vin Sept 17, 2021 9:35 am